Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- دستيار ويژه رئيس‌جمهور در امور حقوق شهروندي گفت: تلاش ما اين است که برش دستگاهي و برش استاني در اجراي منشور حقوق شهروندي داشته باشيم.
به گزارش خبرگزاري آريا، هم‌انديشي نويسندگان حقوق شهروندي کشور  با حضور علي‌اصغر کارانديش، دستيار وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در حقوق شهروندي، شهين‌دخت مولاوردي، دستيار ويژه رئيس‌جمهور در امور حقوق شهروندي، لادن حيدري و مونس کشاورز در باغ زيبا برگزار شد و شهين‌دخت مولاوردي در اين نشست به نقش خانواده‌ها در فرهنگ‌سازي حقوق شهروندي اشاره کرد و اظهار داشت:بايد به جاي برجسته‌کردن تفاوت‌ها، شباهت‌ها را در نظر بگيريم و با همکاري‌هاي شبکه‌اي با هزينه کمتر و سرعت بيشتر اين منشور را اجرايي کنيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش ما اين است که برش دستگاهي و برش استاني در اجراي منشور حقوق شهروندي داشته باشيم.
وي با اشاره به برگزاري هفته کتاب و کتابخواني گفت: شعار امسال حال خوش خواندن بوده که مي‌تواند تشويقي براي کتابخواني و توجه به کتاب و نقش و ترتيب آن در جامعه باشد.
وي ادامه داد: البته امروز فضاي کتابخواني به سوي الکترونيکي‌شدن پيش‌رفته و اقبال و استقبال جوانان به اين عرصه ظرفيت جديدي را در اختيار ما گذاشته که نمي‌توان از آن به راحتي گذشت.
وي با بيان اينکه نبايد گراميداشت کتاب و کتابخواني به يک هفته محدود باشد و تمام هفته‌ها بايد هفته کتاب باشد عنوان کرد:‌ ما در اين هفته تقارن با هفته وحدت را نيز داريم و به نظر مي‌رسد ترجمه مکارم اخلاقي از سوي پيامبر(ص) بحث ديگري از حقوق شهروندي باشد.
مولاوردي با اشاره به تعامل و گفت‌وگو بين بخش‌هاي مختلف قوه مجريه براي عملياتي کرده مفاد منشور حقوق شهروندي عنوان کرد: البته بايد توجه داشت که نبايد انتظار داشت که مطالبات تاريخي صدساله ايران در اين حوزه را طي 2 سال پياده‌سازي کرد و طبيعي است که چنين پروژه‌اي زمانبر خواهد بود. با اين وجود ريل‌گذاري‌ها براي پياده‌سازي اين منشور انجام شده و اگرچه به نظر مي‌رسد خروجي ملموسي نداشته باشيم اما به مرور زمان نتايج آن حاصل خواهد شد.
اين مقام مسئول تاکيد کرد: پروژه‌هاي اجتماعي برخلاف پروژه‌هاي اقتصادي بلندمدت، ديربازده و زمانبر است، اما راه خود را پيدا مي‌کند. ما نيز براي اجراي منشور حقوق شهروندي دو حوزه نهادسازي و نهادينه‌سازي را دنبال خواهيم کرد.
مولاوردي خطاب به نويسندگان حوزه حقوق شهروندي گفت: تلاش شما نويسندگان در ظرفيت‌سازي و نهادينه‌سازي حقوق شهروندي تاثيرگذار خواهد بود و دولت نيز بايد تلاش کند از اين پتانسيل استفاده کند.
دستيار ويژه رئيس‌جمهور در امور حقوق شهروندي در بخش ديگر سخنانش به برخي از ناهماهنگي‌ها ميان قوه قضاييه و دولت در اجراي اين منشور اشاره کرد و گفت: البته تصميم دولت تنظيم اين منشور در قالب يک لايحه نيست چراکه بسياري از مفاد اين منشور خود در قالب قانون اساسي ما وجود دارد. بنابراين تلاش دولت تنها پيگيري و ابلاغ اين منشور در سازمان‌ها و نهادهاي ذيربط آن است.
به گفته مولاوردي، اين منشور اگرچه اعلامي است اما جنبه الزام‌آور ندارد، با اين وجود جنبه اخلاقي و تعهد‌آور براي شخصيت‌هاي حقيقي و حقوقي مرتبط با آن خواهد داشت.
وي با بيان اينکه دولت از تدوين سند امنيت قضايي در قوه قضاييه خرسند خواهد شد، اظهار کرد: اميدواريم که در تعامل با قوه قضاييه از طريق وزارت دادگستري پيشرفت‌هاي خوبي را در اين حوزه داشته باشيم و به يک چارچوب مشخص برسيم.
مولاوردي همچنين به نقش نهادهايي چون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و صدا و سيما در اجرايي سازي اين منشور اشاره کرد و گفت: اخيرا در نشست معاونان پژوهشي دانشگاهي از ميان 10 دانشگاه برتر، دانشگاه شهيد بهشتي متولي پيگيري اين حوزه شده و قرار است ما نيز بانک اطلاعاتي از سازمان‌هاي مردم‌نهاد در اين عرصه را تکميل کنيم.
اين مقام مسئول در ادامه سخنانش به نقش خانواده‌ها در فرهنگ‌سازي حقوق شهروندي اشاره کرد و گفت: بايد به جاي برجسته‌کردن تفاوت‌ها، شباهت‌ها را در نظر بگيريم و با همکاري‌هاي شبکه‌اي با هزينه کمتر و سرعت بيشتر اين منشور را اجرايي کنيم. تلاش ما اين است که برش دستگاهي و برش استاني در اجراي منشور حقوق شهروندي داشته باشيم.
مولاوردي در بخش پاياني سخنانش از امضاي تفاهم‌نامه‌اي با آموزش عالي براي تدريس دو واحد مرتبط با اين حوزه خبر داد و گفت: همچنين بايد تلاش شود که روي آثار مکتوب حقوق شهروندي سرمايه‌گذاري شود چراکه امروز اگر هزينه‌اي براي خريد کتاب‌هاي مرتبط با اين حوزه بپردازيم بسيار کمتر از هزينه‌اي خواهد بود که جامعه در آينده براي نخريدن و نخواندن کتاب خواهد پرداخت.

تمام آثار حقوق شهروندي در سازمان اسناد و کتابخانه ملي ايران آرشيو مي شود
مونس کشاورز رئيس دبيرخانه دائمي حقوق شهروندي نيز در اين نشست توضيحاتي را درباره فعاليت‌هاي دبيرخانه دائمي حقوق شهروندي ارايه کرد و گفت: اغلب نويسندگان اين حوزه از وکلاي موفق و دانشجويان دکتري رشته حقوق هستند و اکنون نمايشگاهي از 150 کتاب چاپ نخست در اين حوزه رونمايي شده است. اين ايده مي‌تواند به ماندگار شدن جريان حقوق شهروندي در کشور بيانجامد.
وي با بيان اينکه قرار است با هماهنگي سازمان اسناد و کتابخانه ملي ايران تمام آثار حقوق شهروندي در اين سازمان آرشيو شود افزود: اين اقدام مي‌تواند به ساماندهي اين حوزه کمک شاياني کند. لازم به ذکر است که کتاب‌هاي تاليف شده در حوزه حقوق شهروندي در موضوعات مختلف فرهنگي، اجتماعي، سياسي، مدني و همبستگي به چاپ رسيده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مولاوردي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۸۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقوق فرهنگیان ۳ ساله همسان سازی می شود

دریافت 41 MB کد خبر 6098327

دیگر خبرها

  • لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری
  • بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • حقوق فرهنگیان ۳ ساله همسان سازی می شود
  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • ۶ پرونده نقض حقوق شهروندی در مازندران بررسی شد
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار