Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سابق امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: برای تحقق جامعه عاری از خشونت نیاز به صلح مثبت و کارکردهای آن داریم که بدون توجه به این واقعیت ها نمی توانیم در منع و کاهش خشونت قدم های موفقیت آمیزی برداریم.

 شهیندخت مولاوردی روز یکشنبه در نهمین همایش سالانه سلامت روان و رسانه با موضوع حقوق شهروندی و پیشگیری از خشونت در جمعیت هلال احمر افزود: امسال برای دومین بار این همایش به دلیل گسترش، شیوع و فراوانی پدیده خشونت به موضوع خشونت پرداخته است و افزایش آمارها بنا بر گزارش های پزشکی قانونی و قوه قضاییه اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون سابق امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: تصور اشتباهی وجود دارد مبنی بر اینکه خشونت علیه زنان فقط جسمی و فیزیکی است درحالی که خشونت های رفتاری و روانی بسیار آسیب رسان هستند.

وی تصریح کرد: سازوکارهای جدیدی برای پیشگیری از خشونت باید داشته باشیم که متناسب با جلوه ها و مظاهر جدید خشونت باشند تا اثربخشی لازم را داشته باشند.
مولاوردی ادامه داد: وقتی صحبت از خشونت می شود یاد منشور حقوق شهروندی می افتیم، البته معتقدیم باید آموزش شهروندان مورد توجه قرار گیرد.
دبیرکل جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان افزود: نقض حقوق شهروندی در تشدید خشونت را مورد توجه قرار می دهیم؛ اینکه اهمیت ندادن به حقوق شهروندی خود به خود موجب افزایش خشونت می شود و اینکه به حساب نیامدن شهروندان بحث مبسوطی دارد، لحاظ شدن شهروند درجه یک یا دو در بروز خشم و خشونت تاثیر دارد. همچنین اینکه اگر شهروندان این تصور را داشته باشند که در معرض نقض حقوق شان توسط صاحبان قدرت و دیگران هستند، این مساله منجر به انباشته شدن خشم درون شهروندان می شود و در جایی سرباز می کند.
مولاوردی به نقش منشور حقوق شهروندی در پیشگیری از خشونت پرداخت و افزود: منشور یک مجموعه سه بخشی شامل؛ بخش اول بیانیه یا مقدمه منشور، بخش دوم مواد منشور و ٢٢ حق در ١٢٠ ماده و بخش سوم سازوکارهای بهینه منشور حقوق شهروندی است. هم در بیانیه منشور با رویکردی که تاکید بر بحث ظرفیت سازی و فرهنگ سازی حقوق شهروندی دارد و هم در مواد مختلف در این زمینه به این موضوع پرداخته شده است.
وی خاطرنشان کرد: در ماده 54 این منشور آمده است که حق همه است که از تعرض، خشونت گفتاری و رفتاری مصون باشند و در صورت بروز خشونت برای اعتراض به نهادهای مرتبط حق دسترسی داشته باشند. این ماده مستقیم به موضوع خشونت پرداخته است.
مولاوردی ادامه داد: در بخش سازوکار و نظارت بر حسن اجرای دوباره نیز متعهد شده است نسبت به اجرای کامل این منشور برنامه جدی داشته باشد امیدواریم با پیگیری هایی که می شود این برنامه نیز یعنی تقسیم کار ما درست انجام شود.
وی اضافه کرد: همچنین دو واحد درسی در زمینه آشنایی با حقوق شهروندی در دانشگاه ها درنظرگرفته شده است که در مهرماه اجرایی خواهد شد.
معاون سابق معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: ما تصویب نامه حقوق شهروندی در نظام اداری را داریم که در حال رصد، پایش و پیگیری برای اجرا است که به منشور حقوق شهروندی و مباحث دیگر مرتبط است.
مولاوردی اضافه کرد: معتقدیم ماندگاری حقوق شهروندی با نهادینه سازی و درونی کردن این مفاهیم است که اتفاق می افتد و امیدواریم بتوانیم با اقدامات جدی این مهم را نهادینه کنیم. در نهادینه سازی هدف ما بحث آموزش و تربیت شهروندی است و این منشور صرفا ناظر بر حقوق شهروندان است.
دبیرکل جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان افزود: معتقدیم کودکان باید از کودکی این آموزش ها را باید فراگیرند و درباره اختلاف ها و مناقشات و خشونت ها کودکان مهارت نه گفتن، کنترل خشم و مهارت لازم در مقابل بحران ها را باید داشته باشند./ایرنا
 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۸۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر، با انتشار تصاویری از برخوردهای خشونت‌آمیز پلیس آمریکا با زنان و دختران معترض در دانشگاه‌های آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس، به اظهارات دو رو و متزورانه رئیس‌جمهور این کشور درباره زنان و دختران ایرانی پرداخت.

متن این پیام به شرح زیر است:

حقوق بشر آمریکایی: پیام نوروزی بایدن: آمریکا همچنان در کنار زنان شجاع ایرانی خواهد ایستاد، زنانی که برای آزادی‌های خود مبارزه می‌کنند و ما به همراه شرکایمان، مقام‌های ایرانی را در قبال نادیده گرفتن حقوق بنیادین بشر پاسخگو خواهیم کرد!

چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد…

کد خبر 6097764

دیگر خبرها

  • رسانه‌ها و معلمان در پیشگیری از خودکشی نقش مهمی دارند
  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان
  • چرا دولتمردان آمریکا از خشونت‌ علیه دانشگاهیان این کشور در برابر دوربین‌ها ابایی ندارند؟
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • ۶ پرونده نقض حقوق شهروندی در مازندران بررسی شد
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند