Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- دستیار پیشین رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی با بیان این که دولت ترامپ تخریب امید اجتماعی را در دستور کار قرار داده است، گفت: پیروزی در جنگ امید تنها با حفظ انسجام، همبستگی و همدلی داخلی رخ می دهد و مهمترین راهکار رسیدن به این هدف تن دادن به گفت وگوی ملی است.

«شهیندخت مولاوردی» روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا گفت: بعد از خروج آمریکا از برجام، راهکار این کشور ایجاد نارضایتی حداکثری برای فروپاشی داخلی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسلم است در این شرایط ما با علاوه بر یک جنگ تمام عیار اقتصادی همزمان درگیر یک جنگ تمام عیار روانی نیز هستیم.
وی با تایید عبارت «جنگ امید» که توسط ریاست جمهوری مطرح شده است، خاطرنشان کرد: به طور مشخص تخریب امید اجتماعی در دستور کار رهبران دولت ترامپ وجود دارد و باید در این چارچوب سیاست هایی مناسب اتخاذ کرد تا پاسخگوی نیازهای جامعه باشد.
دستیار پیشین رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی تصریح کرد: علی رغم سیاست های خصمانه آمریکا، ساده اندیشی است که تخریب امید اجتماعی را فقط به خارج از کشور ارجاع دهیم. متاسفانه در داخل کشور نیز برخی با پمپاژ یأس سعی در تئوریزه کردن آن دارند و تلاش می کنند پدیده بی دولتی را در میان مردم القا کنند.
وی افزود: تلقی این گروه از هموطنان ما این است که با این استراتژی، فقط دولتی که مشارکتی در روی کارآمدن آن نداشته اند، تضعیف می شود، در حالی که این تحرکات در تجمیع با فشارهای دولت ترامپ، مجموعه نظام را تضعیف می کند و هرگونه شکست دولت به پای نظام نوشته می شود.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در خصوص راه های برون رفت از این شرایط گفت: در درون جریان اصلاح طلب کارگروه های مختلفی با هدف بررسی راهکارهای مقابله با شرایط پس از تحریم ها شکل گرفته و نخبگان و کارشناسان در حال انجام بررسی های لازم هستند. هرچند جمع بندی های نهایی صورت نگرفته اما به طور ضمنی مشخص شده است که ما راهکارها متعددی برای گذر از این شرایط نداریم.
وی تصریح کرد: پیروزی در جنگ امید تنها با حفظ انسجام، همبستگی و همدلی داخلی رخ می دهد و مهمترین راهکار رسیدن به این هدف تن دادن به گفت وگوی ملی است.
دبیرکل جمعیت دفاع از حقوق بشر زنان خاطرنشان کرد: ضرورت گفت وگوی ملی امروز بیش از هر زمان دیگر احساس می شود. از دل گفت وگوهای ملی میان همه اقشار و اصناف و گروه های اعتقادی متفاوت است که راهکارهای موثر برای خروج از وضعیتی که به اعتقاد بسیاری بحرانی هست، را می توان یافت. در واقع همین امروز هم برای شروع این گفت وگوها دیر شده است.
مولاوردی در تبیین علت تاخیر در شروع گفت وگوهای ملی گفت: هنوز احساس نیاز جدی به این امر در سطح ملی دیده نمی شود. علی رغم آنکه در شعار بسیاری از این مسئله صحبت می کنند، اما هیچ گاه گامی جدی برای تحقق این مهم برنداشته ایم.
وی با تاکید بر نقش مهم جامعه مدنی در ایجاد انسجام و همبستگی داخلی گفت: یکی از دلایلی که امروز در کشور انسجام کافی احساس نمی شود به ضعف مدنی باز می گردد. این نهادها قدرت یا اجازه لازم برای کنشگری موثر در سطح جامعه را ندارند.
دستیار پیشین رییس جمهوری در امور حقوق شهروندی افزود: توانمندسازی نهادهای مدنی از جمله احزاب، تشکل های مردم نهاد، مطبوعات و رسانه ها از اقدامات بسیار موثری است که می تواند جامعه را به سمت انسجام، همبستگی و همدلی حرکت دهد. اگر نهادهای مدنی توان، قدرت و تاب آوری لازم را داشته باشند به عنوان یک شریک در کنار دولت و حاکمیت می توانند اثرات پایداری در تقویت اعتماد و امید اجتماعی ایفا کنند.
عضو شورای سیاستگزاری اصلاح طلبان با بیان این که احزاب در شرایط فعلی می توانند نقش موثری داشته باشند، اظهارداشت: احزاب طبق قانون باید در تمام حوزه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی برنامه داشته و به فعالیت بپردازند، اما متاسفانه در جامعه ما عملکرد احزاب تنها به ایام انتخابات محدود شده است.
مولاوردی تصریح کرد: تا زمانی که ابزاری برای ایفای نقش تک تک شهروندان در جامعه فراهم نشود، نمی شود انتظار چندانی برای رشد امید در جامعه داشت. چرا که امید اجتماعی ریشه در امید فردی یا روانشناسی دارد و نهادهای مدنی ابزاری هستند تا افراد بتوانند توانمندی های و ایده های خود را در معرض افکار عمومی قرار دهند.
وی در بخش دیگری از گفت وگوی خود با خبرنگار سیاسی ایرنا به موضوع منشور حقوق شهروندی پرداخت و گفت: در دولت دوازدهم وقفه ای برای پیگیری منشور حقوق شهروندی پیش آمده است با این حال می توانم بگویم نهادسازی و نهادینه سازی های مناسبی برای تحقق منشور رخ داده است.
وی افزود: محتوای منشور مطالبات تاریخی بیش از صد ساله ملت ایران است و به همین دلیل ظرفیت های بالایی برای مقابله با جنگ امید دارد. از برنامه های پیرامونی منشور حقوق شهروندی تحقق طرح شهروند امیدوار تا پایان دولت دوازدهم بود که متاسفانه به علت وقفه ای که در این مقطع پیش آمده ، این طرح متوقف شده است.
سیام ** ا.م **2021**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي شهيندخت مولاوردي جنگ اميد جامعه مدني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابراهیم رئیسی یک دستور جدید صادر کرد +جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوط خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به هنگام یاری کنند.

بنابر روایت ایسنا، وی دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس‌ دولت سیزدهم با بیان این‌که «تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است»، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس دولت سیزدهم گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903322

دیگر خبرها

  • ترامپ: زندان را ترجیح می‌دهم
  • ۲۷ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در مزارع آمل تخریب شد
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • ابراهیم رئیسی یک دستور جدید صادر کرد +جزئیات
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • توجه به عفاف و حجاب ارزش نهادن به کرامت زن است
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • «باغ حاجی» از بیم تخریب تا امید آبادانی