Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با بیان اینکه بهره‌گیری از نظر قضات، وکلا و اساتید حقوقی و همچنین حضور یکی از اساتید حقوقی دانشکده حقوق برای دفاع از ملت در مجامع بین‌المللی، مایه فخر و مباهات دولت است، تأکید کرد: باید از این توانمندی و نظرات ارزشمند حقوقدانان در مجامع بین‌المللی حقوقی بیشتر استفاده کرد.

به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در دیدار با وکلا و حقوقدانان گفت: در جلسه شورای امنیت سازمان ملل با حضور ۱۵ عضو و روسا و به ریاست رئیس جمهور آمریکا بنا بود که رئیس جمهور این کشور، ایران را در مسأله هسته‌ای محکوم کند اما ۱۴ عضو برای اولین بار در برابر رئیس شورای امنیت از ایران دفاع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت موفق شد در دادگاه لاهه در دو مقطع علیه آمریکا نظر داوران بین‌المللی را جلب کند و این ‌افتخار حقوقی برای ملت و دولت است، ‌گفت: اولین قدم در خصوص برجام این بود که آمریکا حق ندارد تحریمی علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال کند و این بسیار مهم است که در میدان سیاسی و حقوقی موفق بودیم.

روحانی ادامه داد: در لایحه دیگر به دادگاه بین‌المللی برای مسأله تصرف غیرقانونی آمریکا در اموال بانک مرکزی و مردم ایران در قدم اول صلاحیت دادگاه به نفع ما رأی داد و در سایر دادگاه‌های دیگر در اروپا نیز چنین اتفاقی برای جمهوری اسلامی ایران افتاد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه فهم و دانش حقوقی، ‌قدرت برای ملت و کشور و برای احقاق حقوق ایرانیان در داخل و خارج است، گفت: روزهای سخت و مشکلات جنگ اقتصادی آمریکا علیه ملت شروع شده است و باید از قدرت حقوقدانان در این زمینه استفاده کرد که کار آمریکا جنایت علیه بشریت است و مشکلات برای زندگی، غذا و داروی مردم ایجاد کرده است و این جنگ نه علیه دولت جمهوری اسلامی ایران بلکه علیه ملت ایران است.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه بزرگترین قدرت در کشور که می‌تواند از نظام دفاع و حراست و همچنین حکومت و دولت را یاری کند، مردم ایران هستند، گفت: این مردم در صورتی در کنار نظام خواهند بود که باور کنند همه به قانون احترام می‌گذارند و باید قانونی تدوین شود که مردم باور کنند آن قانون به نفع کشور، جامعه و مردم است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه تهیه و تصویب یک قانون از مجلس شروع می‌شود و باید این قانون شفاف، محکم، حساب‌شده، منطقی، برمبنای تحقیقات و در نظر گرفتن همه جوانب و پیامدها باشد، گفت: این قانون نباید به گونه‌ای باشد که تفسیرهای گوناگون و سلیقه ای از آن بوجود آید و مردم نیز باید آن قانون را عادلانه بدانند.

روحانی با بیان اینکه کتاب و سنت از مهم‌ترین منابع قانونگذاری در کشور هستند، اما در عناوین دیگر قانونی از فقه، عرف و منابع اقتصادی نیز استفاده می‌شود، ادامه داد: اگر وجدان عمومی همه قوانین را باور نکند و حق نداند و یا اینکه بر مبنای عدالت و منافع عمومی تدوین نشده باشد، اجرای قانون با مشکلاتی روبرو می‌شود.

وی با بیان اینکه در قضاوت، قاضی و وکیل دو طرف امر هستند، که یک دادنامه را می‌سازند، ادامه داد: اگر در زمان صدور حکم وجدان عمومی آن قانون را عادلانه نداند، دچار سختی می‌شویم و تمام جامعه نهایت امیدش به دستگاه قضا را از دست می‌دهد. مردم در مراجع قضایی به قضات و همچنین وکلا که حامی آنها هستند و با زبان قانون از حق دفاع می‌کنند، امید دارند.

رئیس جمهور تصریح کرد: هر چقدر باور مردم به قضات و وکلا و قانون افزایش یابد، آرامش مردم بیشتر می‌شود و مردم آمادگی دارند برای کشور، منافع و امنیت ملی فداکاری کنند اما اگر در ایمان و باور مردم خدشه‌ای وارد شد کار سخت و مشکل می‌شود.

روحانی با بیان اینکه اساتید بزرگ حقوقی بار مسئولیت سنگین تربیت قاضی و وکیل را بر دوش دارند، گفت: بسیار مهم است که از ساعات کلاس درس حقوقی چگونه استفاده می‌کنیم و مهارت‌های لازم را به مشاوران حقوقی، وکلا و قضات ارایه دهیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در کلاس‌های دانشگاه‌های ایران کتاب، قانون و مقررات ارایه می‌شود و بعد از فارغ‌التحصیلی دانشجویان، دانش حقوقی قابل ملاحظه‌ای را دارند، گفت: اما هنگام ورود به صحنه دفاع و رقابت با مشکلات بسیاری مواجه می‌شوند چرا که در کلاس‌های دانشگاهی رأی قاضی و لایحه وکیل در اختیار دانشجو نیست.

 روحانی ادامه داد: لذا فارغ‌التحصیلان حقوقی عموما با واقعیت جامعه قضایی و حقوق، فاصله دارند در حالی که در سایر کشورها از ترم دوم، دانشکده حقوق، آراء دادگاه و لایحه وکلا را برای نقد و بررسی در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه لایحه شفافیت از افتخارات دولت دوازدهم است، گفت: امیدواریم فضایی را در قانون بوجود آوریم که همه سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و همچنین بخش‌های مختلف دستگاه‌های قضائیه و مقننه کارهای انجام شده را به صورت شفاف در اختیار مردم قرار دهند تا علاقمندان هم ببینند و قضاوت کنند.

روحانی با تأکید بر اینکه وجدان و افکار عمومی نیز قاضی بسیار خوبی است، تصریح کرد: البته خداوند بهترین قاضی است اما بعد از خدا افکار عمومی و وجدان افراد قاضی‌های خوبی هستند و مردم در همه حال راجع به همه مسایل قضاوت می‌کنند.

رئیس جمهور تأکید کرد: بسیار مهم است که بتوانیم آراء، افکار و قانون را برای مردم شفاف کنیم تا مردم دقیق‌تر و صحیح‌تر راجع به خود، جامعه و کشور و مسوولان قضاوت عادلانه کنند.

روحانی با تأکید بر اینکه تدوین منشور حقوق شهروندی از افتخارات دولت یازدهم است و در این منشور از همه نظرات حقوقدانان و صاحبنظران استفاده شد، ادامه داد: برخی از سران خارجی در ملاقات‌هایشان از تدوین این منشور ابراز خرسندی کردند که البته نقدهایی هم وجود دارد و من در منشور حقوق شهروندی به مردم قول دادم که آن را روزآمد کنیم.

رئیس جمهور تأکید کرد: باعث افتخار است که وکلا در منشور حقوق شهروندی در کنار دولت باشند و تمام تلاش دولت این است که از افکار حقوقدانان استفاده کند.

رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه افتخار نظام جمهوری اسلامی این است که نظام قانون بوده، گفت: اولین اقدام نظام جمهوری اسلامی بعد از رأی مردم به جمهوری اسلامی دعوت مردم پای صندوق انتخابات برای تعیین خبرگان بود تا این خبرگان قانون اساسی کشور را تدوین کنند و سپس به رأی مردم و همه پرسی بگذارند.

روحانی تأکید کرد: حکومت جمهوری اسلامی ایران حکومت قانون است و هر چه به قانون نزدیک‌تر شویم به مشروعیت نزدیک‌تر خواهیم شد و هر چه از قانون فاصله بگیریم از مشروعیت نظام و قانون فاصله گرفته‌ایم.

لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور نیز در ابتدای این نشست، با اشاره به اقدامات معاونت حقوقی ریاست جمهوری و تهیه لوایح مختلف از جمله لایحه شفافیت، مدیریت تعارض منافع و مسئولیت مؤسسات عمومی تأکید کرد: اداره بهتر جامعه تنها وظیفه و متوجه دولت نیست بلکه آحاد ملت بویژه جامعه حقوقی در بهبود شرایط و پیشرفت کشور نقش حائز اهمیتی دارند.

معاون حقوقی رئیس جمهور با اشاره به آمادگی این معاونت و جامعه حقوقی کشور برای حق مشکلات و معضلات جامعه در بخش‌های مختلف، تصریح کرد: وکلا و اساتید حقوقی نقش ویژه‌ای در کمک به دولت در طرح دعاوی حقوقی در مجامع بین‌المللی حقوقی با توجه به اعمال تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران برعهده داشته و از هیچ کمکی در این راستا دریغ نخواهند کرد.

جنیدی تلاش برای پیش‌بینی و تعیین ردیف بودجه برای وکلای تسخیری و معاضدتی، ساماندهی حق‌الوکاله‌ها و تلاش برای تعیین روح ملی حقوق در تقویم کشور را از جمله فعالیت‌های معاونت حقوقی ریاست جمهوری در دولت دوازدهم عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم تا کانون‌های وکلا و دانشگاه‌ها به طور گسترده در زمینه اجرای منشور حقوق شهروندی مشارکت داشته و بکار گرفته شوند.

در این نشست جمعی از وکلا و حقوقدانان نیز به بیان نقطه‌نظرات و پیشنهادات خود در بخش‌های مختلف مرتبط با کانون وکلا و حقوقدانان پرداختند.

تقدیر از دولت برای تدوین منشور حقوق شهروندی و تلاش در راستای تبیین حقوق شهروندی در جامعه، تأکید بر مشارکت عمومی مردم در مسایل کشور، لزوم تدوین نتایج دستاوردهای برجام و قدردانی از تلاش‌های دولت در مذاکرات هسته‌ای در مقابل ۶ قدرت جهانی، ضرورت شکایت از ایالات متحده آمریکا در مجامع حقوقی بین‌المللی و نیز تهیه و تصویب قطعنامه‌ای علیه اقدامات خصمانه آمریکا ضد مردم ایران و خروج از برجام، آمادگی کانون‌های وکلا به عنوان بازوی توانمند دولت برای مشارکت در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌هایی که می‌توانند منشأ اثرات مثبت در کشور باشد، ضرورت بازنگری در زمینه قوانین اعطای پروانه‌های وکالت، آمادگی کانون‌های وکلا و حقوقدانان در راستای مشارکت در اجرای منشور حقوق شهروندی، توجه دولت به تقویت بنیه علمی کشور در دانشگاه‌ها و اهتمام نسبت به تربیت دانشجویان برجسته در رشته حقوق و ارایه مسایل و مشکلات صنفی وکلا و مطرح کردن طرح‌ها و برنامه‌های لازم در راستای رفع این مشکلات از جمله مطالبی بود که در این جلسه در حضور رئیس جمهور مطرح شد.

انتهای پیام/ 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حسن روحانی روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۲۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین دستاوردهای دولت در سه سال اخیر در قم

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - مهدی بخشی سورکی: کاروان سفرهای استانی حجت الاسلام «سید ابراهیم رئیسی» برای بار دوم، این بار به شهر کریمه اهل حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها می‌رسد. خاستگاه انقلاب اسلامی و دیار سردار شهید «مهدی زین الدین» که ۶۰۹۰ شهید گلگون کفن را نیز تقدیم اسلام و انقلاب کرده در روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ میزبان ریاست جمهور خواهد بود.

سفر رئیس جمهور در آستانه فرا رسیدن سالروز میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و آغاز دهه کرامت به شهر مقدس قم انجام خواهد شد و مردم قم قرار است از ساعت ۱۰ صبح روز پنجشنبه هفته جاری از چهارراه شهدا به سمت خیابان ارم و حرم مطهر بانوی کرامت از رئیس جمهور استقبال کنند.

حجت الاسلام رئیسی قرار است از ساعت ۱۱ صبح روز پنجشنبه در حرم مطهر اخت الرضا علیه السلام در جمع مردم قم سخنرانی کند، دیداری که در دور نخست سفر رئیس جمهور به استان قم به دلیل محدودیت‌های کرونایی برگزار نشده بود.

این روزها بخش‌های مختلف دولت و دستگاه‌های اجرایی در استان قم در تکاپوی آماده سازی سفر رئیس جمهور به شهر مقدس قم بوده هستند و هر نهاد و سازمانی ستاد ارتباطات مردمی خود را راه اندازی کرده و معاونان وزرا و نمایندگان وزارتخانه‌ها برای رسیدگی و حل مشکلات مردم در بخش‌های مختلف در قم حضور پیدا کردند.

دیدار با برخی از اقشار و همچنین بازدید از پروژه‌هایی در حوزه مسکن، راه و نیرو از جمله برنامه‌های دیگر رئیس جمهور در سفر به استان قم است.

احمد وحیدی وزیر کشور، علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو، محمدعلی نیکبخت وزیر کشاورزی، عباس علی‌آبادی وزیر صمت و عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری از جمله وزرایی هستند که رئیس جمهور را در سفر به استان قم همراهی می‌کنند.

رئیس جمهور در دور اول سفرهای استانی و در سیزدهمین سفر استانی دولت سیزدهم ۹ دی ۱۴۰۰ سفر دو روزه‌ای به قم داشت و وزرای جهاد کشاورزی، امور اقتصادی و دارایی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، راه و شهرسازی و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در این سفر رئیس جمهور را همراهی کردند.

قرار است برخی از وزرا و معاونان وزرا به شهرستان‌ها و بخش‌های مختلف استان قم سفری داشته باشند و مسائل، مشکلات و مطالبات مردمی را مورد بررسی قرار دهند و گزارشی در این زمینه به هیأت دولت ارائه کنند.

عمده تمرکز سفر دوم رئیس جمهور به استان قم پیگیری‌های ویژه نسبت به دستورات قبلی، حوزه مسکن، موضوعات فرهنگی و همچنین تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه تمام و مصوبات انجام نشده در دور نخست سفر است که در این سفر قرار است برای آغاز عملیات اجرایی و تکمیل دو ابر پروژه نیمه تمام استان قم شامل مونوریل و فرودگاه قم

دور اول سفر رئیس جمهور به استان قم ۱۴۸ مصوبه داشته که ۳۴ مصوبه به صورت کامل اجرایی شده و ۹۸ مصوبه در دست اقدام است و ۱۶ مصوبه دیگر نیز به دلایل مختلفی از جمله مشکلات زیرساختی و حقوقی اجرا نشده که در این سفر برای آنان تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.

بر اساس آخرین اعلام استاندار قم تاکنون ۶۴ درصد مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور به استان قم اجرایی شده است.

جذب ۲,۷۳۱ میلیارد تومان اعتبارات دور نخست سفر رئیس جمهور به قم

از ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتباراتی که برای پروژه‌ها و مصوبات دور نخست سفر رئیس جمهور به قم تصویب شده بالغ بر ۲ هزار و ۷۳۱ میلیارد تومان تاکنون جذب شده است.

به مناسبت سفر دور دوم رئیس جمهور به استان قم پای سخنان سید محمدآقامیری استاندار قم می‌نشینیم که وی گزارشی از عملکرد استان در سفر دور نخست و همچنین برنامه‌های سفر دور دوم رئیس جمهور به قم ارائه داد.

نماینده عالی دولت در استان قم گفت: روز پنجشنبه هفته جاری سفر دوم رئیس جمهور به استان قم انجام می‌شود و مصوباتی برای سفر پیش بینی شده و رئیس جمهور نیز مطالبات مردم و مصوبات دوره نخست سفر به قم را مورد بررسی و پیگیری مجدد قرار می‌دهد.

آقامیری افزود: تعداد قابل توجهی از وزرا به قم می آیند که وزیر کشور، وزیر نیرو، وزیر کشاورزی، وزیر صمت و وزیر میراث فرهنگی و گردشگری از جمله آنان هستند.

استاندار قم بیان کرد: برخی از وزرا در تمام شهرستان‌های قم حضور می‌یابند و از نزدیک مشکلات را مورد بررسی قرار می‌دهند و در این سفر بیشتر نگاه رئیس جمهور مباحث فرهنگی و همچنین تمرکز بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است.

آقامیری افزود: شخص رئیس جمهور معتقد است اگر در گذشته در پروژه‌ای سرمایه گذاری صورت گرفت؛ آن پروژه باید به نتیجه نهایی برسد تا مردم بتوانند از آن استفاده کنند.

برنامه‌های سفر دور دوم رئیس جمهور به قم

وی با بیان اینکه سفر روز دوم رئیس جمهور قطعی نیست افزود: در روز اول سفر رئیس جمهور به قم مراسم استقبال، دیدار مردمی، دیدار با اقشار و گروه‌های مختلف در حرم مطهر برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: استقبال مردمی از رئیس جمهور از چهارراه شهدا به سمت حرم مطهر و از ساعت ۱۰ صبح روز پنجشنبه صورت می‌گیرد و رئیس جمهور ساعت ۱۱ صبح در حرم مطهر سخنرانی خواهند داشت.

نماینده عالی دولت در استان قم اضافه کرد: دیدار با اقشار و بازدید از برخی پروژه‌ها در حوزه مسکن، راه و برق از دیگر برنامه‌های سفر رئیس جمهور به استان قم است.

بهره برداری از ۵ هزار میلیارد تومان طرح در دور دوم سفر رئیس جمهور

وی با بیان اینکه در این سفر میزان طرح‌های آماده بهره برداری از نظر مبلغ، بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان است افزود: خدمات دولت را باید در جهاد تبیین به مردم بیان کرد و ما در استان قم ۱۲ شاخص که اتفاقات خوبی در آن صورت گرفته، احصا کردیم که نشان دهنده خدمات دولت به مردم استان قم است.

استاندار قم با مقایسه احداث مسکن از سال ۹۷ تا ۹۹ و در سه سال پایانی دولت قبل با سه سال ابتدای دولت سیزدهم بیان کرد: در دولت قبل ۵۳۲ واحد مسکن در قم احداث شده در حالی که در سه سال اول دولت سیزدهم ۶۵ هزار و ۳۲ مسکن ساخته شده که این آمار رشد ۱۳۰ برابری را نشان می‌دهد و بیانگر رویکرد و توجه دولت به موضوع مسکن است.

وی با بیان اینکه در سفر رئیس جمهور به قم علاوه بر مصوبات جدید برخی از موضوعات به صورت ویژه مورد پیگیری قرار می‌گیرد افزود: باز پرداخت تسهیلات مسکن از جمله موضوعاتی است که مورد دغدغه مردم است و در این سفر به آن توجه خواهد شد.

تحویل هزار واحد مسکونی به مردم در دور دوم سفر رئیس جمهور

نماینده عالی دولت در استان قم گفت: در دور دوم سفر رئیس جمهور به قم هزار واحد مسکونی به مردم تحویل می‌شود و البته طبق برنامه وزارت راه و شهرسازی این آمار بالغ بر ۷ هزار واحد در قالب‌های طرح جوانی جمعیت، بافت فرسوده و خود مالکی است.

استاندار قم با بیان اینکه استان قم در در شش ماهه دوم سال قبل، رتبه اول کشوری را داشته است افزود: تاکنون احداث بالغ بر ۷۰ هزار واحد مسکونی عملیاتی و تعیین تکلیف شده است.

وی در ادامه عنوان کرد: در سه سال پایانی دولت قبل در بافت فرسوده ۱۵۰ واحد مسکونی ساخته شده که این رقم در سه سال دولت سیزدهم به ۵ هزار واحد رسیده است.

آقامیری افزود: در این مدت ۵ هزار و ۶۹۱ شغل جدید در استان قم ایجاد شده و نرخ بیکاری از ۱۰ و سه دهم درصد در دولت گذشته به ۸ و هفت دهم درصد رسیده است.

۱۶۳ بنگاه تعطیل و نیمه تعطیل به چرخه تولید بازگشتند

وی بیان کرد: در سه سال پایانی دولت قبل یک واحد تولیدی در استان قم احیا شده که در دولت سیزدهم ۱۶۳ بنگاه به چرخه تولید بازگشته و تعداد ۲۹۵ بنگاه نیز در دست احیا بوده که در این بخش هزار و ۳۹۱ شغل ایجاد شده است.

نماینده عالی دولت در استان قم اضافه کرد: در دولت قبل ۱۱ املاک دولتی مولد سازی شد و در این دولت این آمار به ۶۶ عدد افزایش یافت و در حوزه شرکت‌های دانش بنیان در دولت قبل ۴۰ شرکت راه اندازی شده و در دولت سیزدهم این تعداد به ۷۱ مورد رسیده است.

استاندار قم در ادامه بیان کرد: در سفر دور دوم رئیس جمهور به قم ۴۰۰ نفر از سامانه سامد پاسخگوی مردم هستند و نگاه ما در استان این بوده مشکلاتی که در استان قابل حل است برطرف کنیم و به همین منظور دیدارهای مردمی استاندار در هر هفته روزهای یکشنبه و چهارشنبه در محل استانداری برگزار می‌شود و در این مدت بالغ بر ۴ هزار ملاقات مردمی داشتیم و در سطح کشور رتبه اول داشته‌ایم و مدیران دستگاه‌ها نیز مکلف شدند دو روز در هفته ملاقات مردمی بدون وقت قبلی داشته باشند.

وی افزود: اداره کل ارزشیابی و رسیدگی به شکایات مردمی وزارت خانه‌های مختلف در دور دوم سفر رئیس جمهور به قم در استان مستقر خواهند شد و برخی از دستگاه‌ها میزهای خدمتی ایجاد می‌کنند تا نامه‌ها و مشکلات مردمی پاسخ داده شود و تاکید ما این است که همه نامه‌ها خوانده و به آنان پاسخ داده شود.

آقامیری ابراز کرد: برخی از درخواست‌های مردم محدودیت‌های قانونی دارد و باید راهکار قانونی برای آن پیش بینی شود و در برخی موارد تظلم خواهی است که در این عرصه پیگیری‌های لازم صورت می‌گیرد و اغماضی نداریم.

نماینده عالی دولت در استان قم افزود: ممکن است برخی از مدیران از استاندار ناراضی باشند و به آنان حق می‌دهم چرا که حجم کار در این دوره زیاد شده و ممکن است اذیت شوند و ما اعلام کردیم ساعت کار مدیران ۵ صبح تا ۱۲ شب است چرا که مدیران این مسؤولیت را قبول کرده‌اند و باید به حجم کارها رسیدگی شود و ساعت کاری آنان نباید محدود به زمان شود.

تلاش برای تخصیص ۶ هزار میلیارد تومان اعتبار سفر دور دوم رئیس جمهور به قم

وی با بیان اینکه تلاش می‌شود تا ۶ هزار میلیارد تومان برای استان قم در این سفر اعتبار تخصیص یابد افزود: در حوزه ورزش و جوانان ۳۳۰ هزار متر مربع فضای ورزشی و فرهنگی برای جوانان قم کسری داریم و در سال قبل تصمیم گرفتیم ۲۲۰ فضای ورزشی در قم ساخته شود که تاکنون ۶۰ فضا در حال ساخت است و در این سفر مبلغ قابل توجهی برای آن اعتبار گذاشتیم تا این پروژه‌ها به اتمام برسد.

استاندار قم در خصوص پروژه نیمه کاره ورزشگاه ۴ هزار و ۵۰۰ نفری پردیسان نیز گفت: و وزیر ورزش دستور داد تا این ورزشگاه تکمیل شود و ما تلاش داریم تا این پروژه در این دولت به اتمام برسد.

آقامیری تصریح کرد: نگاه رئیس جمهور در یک سال پایانی دولت این است که پروژه‌های نیمه تمام به اتمام برسند و ما به دنبال تکمیل پروژه‌های قبلی در استان قم هستیم و پروژه جدید شروع نمی‌شود.

۳۰۰ هزار متر مربع فضای آموزشی در قم کمبود داریم

نماینده عالی دولت در استان قم اضافه کرد: ۳۰۰ هزار متر مربع فضای آموزشی در قم کمبود داریم و ۱۷۵۰ کلاس درس نیاز داریم که باید از انجمن خیرین مدرسه ساز در این حوزه تشکر کرد و اعلام می‌کنیم زمین لازم برای ساخت مدرسه و فضای آموزشی وجود دارد و برای سرمایه گذاران این امکان فراهم است.

وی با بیان اینکه ۹۸ مصوبه در دور اول سفر رئیس جمهور به قم نیمه تمام است افزود: امید است در این سفر تصمیمات لازم برای اتمام این پروژه‌ها گرفته شود و موضوعاتی همانند آب، فاضلاب در حوزه پیگیری‌های ویژه است

آقامیری بیان کرد: گاهی اوقات شیطنت‌های رسانه‌ای سبب می‌شود موضوعاتی مطرح شود که درست نباشد و منبع درستی نداشته باشد و ساخت مونوریل با حذف خط B مترو ارتباطی با هم ندارند.

برای تکمیل مونوریل قم هزار میلیارد تومان بودجه تخصیص یافت

وی با بیان اینکه تاکید دولت بر اجرای مونوریل است افزود: برای تکمیل مونوریل قم هزار میلیارد تومان بودجه تخصیص یافته که تجهیز کارگاه انجام شده و عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

نماینده عالی دولت در استان قم در خصوص فرودگاه قم نیز گفت: فرودگاه قم یک متن و یک حاشیه‌ای دارد که به حاشیه آن کاری نداریم و برای ساخت فرودگاه ۳ موافقت اصولی نیاز است که یکی از آنها موافقت اصولی اولیه است که آیا امکان ساخت هست یا خیر که شهریور سال قبل این موافقت اصولی دریافت شد و مجوز ساخت فرودگاه در حال دریافت است که جدا از طرح شهر فرودگاهی است.

دو ماه دیگر کلنگ احداث فرودگاه قم به زمین زده شود

استاندار قم ادامه داد: فرودگاه با مشارکت بخش خصوصی پیگیری می‌شود و مقدمات ۱۸ ماهه ساخته شود و دو ماه دیگر کلنگ احداث آن به زمین زده شود و تصمیم رئیس جمهور ساخت فرودگاه و مونوریل است و این دو پروژه به صورت قطعی پیگیری می‌شود تا نتیجه نهایی حاصل شود.

آقامیری در خصوص متروی قم نیز گفت: مرحله اول مترو آماده بهره برداری است که منتظر سه رام قطار هستیم تا تست گرم صورت گیرد که از راه‌های مختلف پیگیری شد که موفقیتی حاصل نشده است و ۱,۵۰۰ میلیارد تومان برای مترو اعتبار تخصیص و ابلاغ شده است.

کد خبر 6100009

دیگر خبرها

  • پیش نویس قانون مربوط به تغییر کاربری اراضی تدوین شد
  • رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده
  • بخش‌هایی از قوانین مزاحم کسب‌ و کار شناسایی شده است
  • معاون حقوقی رئیس جمهور اعلام کرد؛ استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای محکومیت جنایات اسرائیل
  • معاون رئیسی: دارایی بلوکه شده در عراق نداریم
  • معاون رئیسی : دارایی بلوکه شده در عراق نداریم / برخی مراودات مالی وجود دارد که همیشه با گفت‌وگو حل شده
  • دهقان: ایران جنایات رژیم صهیونیستی را از طریق سازمان‌های مردم نهاد داخلی و خارجی پیگیری می‌کند
  • مهمترین دستاوردهای دولت در سه سال اخیر در قم
  • عقب‌نشینی دولت از اصلاح ماده ۴۱ قانون کار در پی درخواست کارگران و دستور رئیس جمهور
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران