Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، در جلسه علنی امروز سه‌شنبه ۳ دی سید فاطمه حسینی در جریان سوال از رضا رحمانی با بیان اینکه رفتار نامطلوب، غیرقانونی و قلدرمأبانه خودروسازان طی دو سال گذشته نارضایتی‌هایی را به همراه داشته است، گفت: وزارت صمت و سازمان حمایت از مصرف‌کننده عملکرد نامناسب و ناموفقی داشته‌اند. اجحاف زیادی در حق مشتریان صورت گرفته و در موارد متعددی شکایات آنان به مجلس رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مشتریان هنگام ثبت‌نام ۵۰ درصد قیمت خودرو را پرداخت می‌کنند که این اتفاق در سال ۹۶ رخ داد اما خودروها با چند ماه تاخیر مضاعف در اختیار مردم قرار گرفت. جالب است که خودروسازان تقاضای وجه مضاعف انجام دادند. قراردادهایی که منعقد شد، به شکل غیرقانونی و غیرشرعی حقوق شهروندی را زیر سوال برده است.

وی با اشاره به اینکه منشور حقوق شهروندی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم صادر شد، گفت: جای تاسف است در دولتی که منشور حقوق شهروندی صادر می‌شود اما حقوق مردم رعایت نمی‌شود. خودروسازان مشتریان را مجبور می‌کنند زیر تعهداتی بروند که غیرقانونی است که اگر مردم آنها را امضا نکنند ظرف دو هفته قراردادشان فسخ می‌شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی ادامه داد: قراردادها به نفع خودروسازان است و با منابع ساختاری تعرض و تعارض دارد.

حسینی با اشاره به ثبت‌نام‌های فوری و پیش‌فروش برای خودروها گفت: اخیرا مشاهده شده است ثبت‌نام‌هایی که برای فروش فوری و پیش‌فروش گذاشته می‌شود، شهروندان عادی و حائز شرایط نمی‌توانند ثبت‌نام کنند اما در بیرون کسانی هستند که به آنها می‌گویند ۵ میلیون تومان می‌گیریم و ثبت‌نام شما را انجام می‌دهیم. آقای وزیر این چه اتفاقی است که در حال رخ دادن است؟!

وی ادامه داد: بحث دیگر بحث قطعه‌سازان است. در جریان هستید که بدهی خودروسازان به قطعه‌سازان ۲۰ هزار میلیارد تومان است که امروز ارزش خود را از دست داده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: دولت تصمیم گرفت برای حمایت از خودروسازان ۴۰۰۰ میلیارد تومان در اختیار آنان قرار دهد که ۲۰۰۰ میلیارد تومان از این ۴۰۰۰ میلیارد تومان را به ایران‌خودرو داد. این خودروساز ۵۰ درصد این ۲۰۰۰ میلیارد تومان را به قطعه‌سازانی که زیر نظر خود داشت، پرداخت کرد که جالب است دوباره به خود ایران‌خودرو بازگشت.

وی ادامه داد: آقای وزیر بنگاه‌های کوچک و متوسط که رانتی هم نداشتند و از جایی هم حمایت نمی‌شدند، سهمی از این پولی که به حساب ایران‌خودرو ریخته شد، نداشتند. قرار شد ۸۴۴ میلیون یورو برای قطعه‌سازان پرداخت شود تا در شرایط تحریمی بتوانند به کار خودشان ادامه دهند.

حسینی افزود: بحث دیگر اشتغال افراد در خودروسازی است. شرکت‌های خودروسازی ۱۵۰ هزار نفر را اخراج و یا تعلیق کردند؛ این افراد نان‌آور خانواده‌هایشان هستند. مشکلات در این موضوع را باید پیگیری کنید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزیر صنعت رضا رحمانی فاطمه حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۶۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، امین اسدی، مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تا کنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است، بنابراین انتظار می‌رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

وی گفت: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اسدی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دما ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلاء در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته، همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

اسدی در پایان عنوان کرد: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هر گونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

کد خبر 6097347

دیگر خبرها

  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • واگذاری تعیین دستمزد کارگران به مجلس منتفی شد | دولت بر رعایت اصل سه‌جانبه‌گرایی در تعیین حقوق کارگران تاکید دارد
  • نکاتی که باید هنگام استفاده از کنسروها رعایت کنید
  • نکاتی که باید در استفاده از کنسروها رعایت کنید
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • فیش حقوقی جدید بازنشستگان صادر شد
  • ۶ پرونده نقض حقوق شهروندی در مازندران بررسی شد
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران